De Makelaar in swingende bands en acts ! U heeft een feest, gelegenheid of festival en daarvoor bent U op zoek naar een leuke band of act.
De Dansende Makelaar helpt U met deze zoektocht in de jungle van muziek, dans en andere creatieve acts.
Kenmerkend voor de Dansende Makelaar is de persoonlijke aanpak; met de nodige humor en swing probeert zij aan de hand van uw wensen een zo passend mogelijk voorstel te doen voor een band of act.
Geen gladde verkooptrucs, maar betrokkenheid.
De Dansende Makelaar is pas geslaagd als het feest geslaagd is, zowel voor de klant als voor de artiest. Daarom is het belangrijk dat de juiste band/act op de juiste plaats staat.
U vraagt, wij draaien of liever gezegd zoeken.
De Dansende Makelaar is in 1993 opgezet door Miek Miek van Rooyen.
Wie is Miek Miek ???

Miek Miek van Rooyen
MiekMiek is zelf al jaren aktief in de muziekwereld, als saxofoniste in zeer verschillende muziekgenres en groepen, maar ook als bemiddelaar / organisator.
Zodoende kent ze het wereldje van binnen en buiten. Ze weet hierdoor wat werkt en wat niet. Met deze jarenlange ervaring kan ze goed aanvoelen wat een klant wil en welke band/act het beste zal passen en kan zij U snel van een deskundig en goed advies voorzien.
Zelf houdt ze als muzikant erg van kwaliteit én show.
Haar bands/acts worden dan ook gekenmerkt door professionaliteit, maar vooral ook enthousiasme, presentatie, inzet en uitstraling.
Geen boekhouders of broodmuzikanten. Maar hartstocht !
 
email: info@dedansendemakelaar.nl telefoon: 06 41 29 55 58