Er zijn verschillende mogelijkheden:

  1. U weet precies welke band / act U wilt voor een bepaalde datum
  2. U weet ongeveer wat U wilt, wat voor soort muziek of wat voor soort act, maar weet niet precies welke band / act daaraan voldoet.
  3. U heeft een feest of gelegenheid en wilt iets leuks, maar weet nog helemaal niet wat.
1. U weet precies welke band / act U wilt voor een bepaalde datum. Klik dan op ‘Direct Boeken’ en vul het daar gepresenteerde formulier in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met U op om U te vertellen of de band / artiest nog vrij is voor die datum en eventueel aanvullende informatie te geven, indien U dat wenst. U kunt natuurlijk ook gewoon de telefoon pakken en ik sta U dan persoonlijk te woord. Het is maar wat U gemakkelijker vindt.
2. U weet ongeveer wat U wilt, wat voor soort muziek of wat voor soort act, maar weet niet precies welke band / act daaraan voldoet.
Klik op contact opnemen en vul zoveel mogelijk in op het formulier; maak vooral uw wens zo duidelijk mogelijk. Dit kan natuurlijk ook telefonisch.
De Dansende Makelaar gaat daarna bands of acts verzamelen die kunnen op die datum en zoveel mogelijk aan uw wens voldoen. Zij kan U hierbij een deskundig advies geven, wat U dan kunt volgen.
Vaak prefereren mensen het om de band zelf te zien of horen.
De Dansende Makelaar zal U dan, indien mogelijk, verschillende kijkdata geven, waarop U de bands zelf kan aanschouwen.
Ook bestaat eventueel de mogelijkheid om bij De Dansende Makelaar zelf enkele geluidsopnamen te luisteren. Dit is vooral handig als men niet zo goed weet wat men wil en om ideeën op te doen, de richting te bepalen, maar ook als men niet zoveel tijd heeft om naar al die bands te gaan kijken. U kunt hiervoor een afspraak maken.
Soms kunnen ook geluidsopnamen worden opgestuurd, hoewel dit niet mijn voorkeur heeft, omdat de bands van De Dansende Makelaar zich vooral ook kenmerken door show, uitstraling en interactie met het publiek en dat is niet op een tape vast te leggen.
Altijd als De Dansende Makelaar een band aanbiedt heeft ze hier al een optie op genomen, zodat U niet voor niets gaat kijken. Deze optie blijft een bepaalde tijd staan in overleg met de klant en band.
3. U heeft een feest of gelegenheid en wilt iets leuks, maar weet nog helemaal niet wat. Ook dan is het goed contact op te nemen met De Dansende Makelaar. Zij kan U altijd helpen aan een goed idee.
 
email: info@dedansendemakelaar.nl telefoon: 06 41 29 55 58