The ‘BlueSisters’

 

Zijn ze ‘blauw’ van de drank, de kou of ‘are they feeling blue’ ???????

Of is het het blauw van de zee wat ze als zeemeerminnen hebben overgenomen ?

 

The ‘BlueSisters’ brengen voor U een gemengd repertoire van pop, jazz, soul en zuid-amerikaans. Met hun mooie klanken en prachtige blauwe lokken proberen zij U hun kant op te lokken, uw tijd te vergeten en U van uw geplande route te brengen. Een swingende reis over vele zeeën en door vele landen.

 

Ondeugende jumpin’ jive liedjes uit de vijftiger jaren worden gecombineerd met bekende ‘herinnert U zich deze nog’ songs.

Hartverscheurende blues en soul worden verdreven door vrolijke Caribische klanken en Braziliaanse samba’s.

Uit allerlei windstreken hebben zij liedjes voor U meegenomen.

 

De ‘BlueSisters’ bestaan uit:

June Free Willy : als een orka, zo makkelijk rolt ze van het ene naar het andere akkoord op haar gitaar, glijdt ze van de ene noot met haar stem naar de andere. Zij heeft duidelijk vele zeeën bezwommen.  

MiekMiek Fishermansfriend: pittig en passievol blaast deze meermin baslijnen op haar saxofoon.  Prachtige melodieën uit alle hoeken van de wereld worden geblazen of gezongen en zij probeert daarmee menige visser te verleiden of doen terugverlangen naar verre liefdes. Pas op val niet uit de boot !

Detta Seaweed: tovert prachtige klanken en improvisaties op haar sopraansaxofoon. Zij is duidelijk van een andere realiteit. Eet haar noten en U wordt gevuld met energie.

 

De ‘BlueSisters’ zijn te boeken als duo en trio.

 

‘Don’t feel blue’ maar laat U (ver)leiden door the ‘BlueSisters’.

They sing and blow the blues away !!!!!!!!!!!!!!